За нас

Кои сме ние?

НИК е компания, внедряваща технологии за прецизно земеделие в българските стопанства от 2002 година насам.

Новаторският си подход показваме още от самото начало, приемайки предизвикателството да популяризираме нови за България технологии и продукти в сферата на земеделието. С времето фокусът ни остана технологии за прецизно земеделие и развихме портфолиото си с продукти и услуги, насочени дигитализация на земеделието и внедряване на изкуствен интелект в машините и инвентарите.
През 2016 година стъпихме на румънския пазар и стартирахме популяризирането на технологиите за прецизно земеделие и там. Към днешна дата оперираме в България, Румъния и Италия с широко портфолио хардуерни и софтуерни решения и много международни клиенти.

Повече за групата компании НИК

Нашите постижения

Награда FORBES Business Awards 2020 за Компания на годината в сектор Селско стопанство в България за дъщерната ни компания НИК Агро Сървис ООД! Ние сме първата компания от сектора, която получава това отличие!
През същата година получаваме и златната награда „Работодател на годината“ в сферата на земеделието.
През 2019 година получихме почетното отличие „Вносител на годината“ от Kverneland Group за дъщерната ни компания НИК Смарт Машийнс АД и така станахме първият дистрибутор на Kverneland, който някога е получавал отличието на първата година от съвместната работата си с Kverneland Group.
Пет поредни години в лицето на НИК Електроникс ООД сме удостоени с честта да получаваме Trimble Award за развитие и популяризиране на прецизното земеделие в България.

20

Години на пазара

250+

Човека екип

5+

Пазара, на които оперираме

4

Софтуерни продукта

500k

Дка размер на клиентите

6000+

Доволни клиента

Партньори

Към днешна дата в портфолиото ни влизат едни от световните лидери в производството на GPS
оборудване, напоителни системи за селскостопанския сектор, самоходни машини и
селскостопански инвентар.